Învață cum să realizezi produse cosmetice naturale pentru tine, familia sau afacerea ta, în câțiva pași simpli

 

Creație și Îngrijire: Minicurs Gratuit de Cosmetice Naturale Făcute Acasă

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Economisește timp și învață alături de mine!

Te voi ghida pas cu pas.

Marketing by

Ce primești concret daca te abonezi?

De ce să te înscrii la minicursul gratuit:

Despre Violeta Idricianu

    Imi plac mult noile provocari ce ma fac sa ies din zona mea de confort, am facut multe schimbari in viata si toate m-au dus pe drumul cel mai bun.
 
Din anul 2016 am inceput sa creez unguente, creme, sapun natural, balsamuri si lotiuni din unturi si uleiuri vegetale, pentru a avea, eu si familia mea, o viata cat mai sanatoasa.
 
Inca din copilarie am fost pasionata de cunoasterea plantelor medicinale si voiam sa-i ajut pe cei ce aveau vreo suferinta cu infuzii si unguente inspirate din retete mai vechi din familie.
 
Dupa indelungi calatorii cu multe suisuri dar si coborasuri, din timpul vietii mele, am ajuns sa locuiesc intr-un loc magic, un colt cu multa verdeata si vegetatie in jur. Aici este tinutul unde am putut sa-mi pun in aplicare visele si dorintele din copilarie. Mai intai am cules plante medicinale de pe malul marii si din gradini cu pamant curat, apoi  le-am amestecat cu unturi si uleiuri vegetale, ceara de albine si alte igrediente si am creeat alifii, unguente, creme si sapun natural.
 
M-am documentat foarte mult, am studiat actiunea și proprietatile terapeutice a fiecărui ingredient în parte, am lucrat si am testat singura, am esuat de multe ori dar nu m-am descurajat. Studiez zilnic si nu ma pot opri din perfectionarea mea profesionala.
 
Mare este satisfactia atunci cand unguentele si cremele personalizate dau rezultate foarte bune. Este o binecuvantare si o mare bucurie sa te conectezi cu produsul sau lucrul pe care-l realizez.
 

Iubesc mult natura, produsele bio, reciclarea, ador sa fac creme, unguente, balsamuri si sapun de casa cu uleiuri vegetale, in care macerez plante medicinale din gradina proprie si sa ajut oamenii cu produsele mele

In vara anului 2018 am facut CURSUL DE COSMETICA NATURISTA,  in urma caruia am devenit cosmetician – modul tratamente cosmetice naturiste.

Astfel am prins mult curaj si incredere in mine, am combinat creativitatea cu stiinta si experienta date de cunostintele acumulate de-a lungul timpului dar si cu ceea ce am invatat la curs.

Intre timp am ajutat multi oameni cu produsele create de mine dar si cu retetele mele. Am fost rugata sa fac un atelier sau un curs prin care sa ghidez pas cu pas, astfel incat altii sa faca mai repede ceea ce am invatat eu in sase ani.

Am creat un Curs de invatare si realizare a sapunului natural si sunt la a sasea serie de cursanti. Este un curs care are un mare succes si acum a venit randul si acestui curs gratuit de produse cosmetice naturale.

 

Acest mini curs îți oferă gratuit o strategie rapidă pentru a face singură, la tine acasă sau în laboratorul tău creme, loțiuni, balsamuri din ingrediente naturale.

Bazează-te pe experiența mea!

 

 

Marketing by
Dă-i un SHARE pe Facebook.