Învață cum să faci singură săpunuri naturale în câțiva pași simpli

Minighid cu modul de lucru și rețete corecte pentru realizarea sapunului artizanal din ingrediente naturale și organice

Dă-i un SHARE pe Facebook.

 

Învață să faci corect săpunuri naturale,

ca să nu mai arunci rebuturile la gunoi!

Te voi ghida pas cu pas.

Marketing by

Ce primesti concret daca te abonezi?

Despre Violeta Idricianu

Imi plac mult noile provocari ce ma fac sa ies din zona mea de confort, am facut multe schimbari in viata si toate m-au dus pe drumul cel mai bun.
 
Din anul 2016 am inceput sa creez sapun natural, balsamuri si creme din unturi si uleiuri vegetale, din dorinta de a avea, eu si familia mea, o viata cat mai sanatoasa.
 
Inca din copilarie am fost pasionata de cunoasterea plantelor medicinale si voiam sa-i ajut pe cei ce aveau vreo suferinta cu infuzii, tincturi si unguente inspirate din retete mai vechi din familie.
 
Dupa indelungi calatorii cu multe suisuri dar si coborasuri, din timpul vietii mele, am ajuns sa locuiesc intr-un loc magic, un colt cu multa verdeata si vegetatie in jur. Aici este tinutul unde am putut sa-mi pun in aplicare visurile si dorintele din copilarie. Mai intai am cules plante medicinale de pe malul marii si din gradini cu pamant curat, apoi  le-am amestecat cu unturi si uleiuri vegetale, ceara de albine si alte igrediente si am creeat alifii, unguente si sapunul de casa mult dorit.
 
M-am documentat foarte mult, am lucrat si am testat singura, am esuat de multe ori dar nu m-am descurajat.
 
Satisfactia a fost si este atat de mare cand fac sapun, de exemplu, incat simt ca este nu numai pasiune, ci si terapie. Este un balsam pentru sufletele noastre si o binecuvantare sa te conectezi cu lucrul pe care-l faci cu drag.”
 

Iubesc mult natura, produsele bio, reciclarea, ador sa fac sapun de casa, unguente, balsamuri cu uleiuri vegetale, in care macerez plante medicinale din gradina proprie, si sa ajut oamenii cu produsele mele

In vara anului 2018 am facut CURSUL DE COSMETICA NATURISTA,  in urma caruia am devenit cosmetician – modul tratamente cosmetice naturiste.

Astfel am prins mult curaj si incredere in mine, am combinat creativitatea cu stiinta si experienta date de cunostintele acumulate de-a lungul timpului dar si cu ceea ce am invatat la curs.

Intre timp am ajutat multi oameni cu produsele create de mine dar si cu retetele mele. Am fost rugata sa fac un atelier sau un curs prin care sa ghidez pas cu pas, astfel incat, altii, sa faca mai repede ceea ce am invatat eu in cinci ani.

  • Am avut, până acum, noua serii de cursanți care au reușit să facă produse cosmetice de înaltă calitate.
  • Am lansat două e-book-uri cu retete de săpunuri artizanale și cosmetice naturale.

Acest mini curs iti ofera gratuit o strategie rapida pentru a face singur sapun natural de casa.

Bazeaza-te pe experienta mea!

Marketing by
Dă-i un SHARE pe Facebook.